Tag et hurtigt og nemt Quicklån

Quicklån eller microlån er i dag bedre end deres rygte. I starten var der flere der havde svært ved at betale dem retur, fordi de blev overvældet over hvor nemt og hurtigt det va,r at de glemte at undersøge om de reelt havde mulighed for at betale dem retur.

I de senere år er der kommet flere regler og online branchen har gjort meget for at sikre, at især unge og udsatte ikke falder for fristelsen at låne penge, som de ikke kan betale tilbage. Det er ikke i bankens interesse, at man ikke kan betale sit lån tilbage og evt. ender i RKI som dårlig betaler. 

Undersøg de forskellige lånemuligheder

Inden du tager et Quicklån.nu, er det en god ide at undersøge de forskellige muligheder. Det kan du f.eks. gøre på flere hjemmesider, der har specialiseret sig i at undersøge og sammenligne de forskellige tilbud. Hjemmesiden tilbyder at give dig 3 online banker, der udbyder quicklån som du så kan ansøge.

Da det er nemt og hurtigt at ansøge, anbefales det at søge flere lån og sammenligne dem. Det er tid der er givet godt ud. Det du skal undersøge er ÅOP, rentesatsen og hvilke betingelser de har for tilbagebetaling. Hvis du ikke kan betale dit lån tilbage før tid, skal du som udgangspunkt ikke låne i den bank.

Du skal som udgangspunkt undersøge mindst 3 forskellige banker og sammenligne dem.

Læg et budget først

Til at starte med inden du ansøger er det en god ide at få et overblik over ens økonomi. Det kan have store og alvorlige personlige og økonomiske konsekvenser ikke at kunne tilbagebetale et lån. Start derfor med at skrive dine indtægter og udgifter ned. Forskellen er reelt det du kan betale tilbage i afdrag om måneden.

Det er vigtigt ikke at have et alt for stramt budget, især hvis det er mere end et par måneder. Det er de færreste mennesker, der kan leve med ikke at have en kr. i en lang periode. Læg derfor et budget, hvor der er plads til uforudsete udgifter og til at få en kop kaffe med gode venner fra tid til anden. Hvis du ikke har den luft i budgettet, gør du dig selv sårbar i forhold til ikke at kunne overholde dine økonomiske forpligtigelser.

Hvis du aldrig har lagt et budget er der flere skemaer på nettet, du kan benytte, ellers kan du bede en god ven om at hjælpe dig.

Skriv et svar