Pantsæt dit guld i dag og vær ovenpå imorgen

Vi kender alle følelsen af at have perioder med en presset økonomi. Om dette er på grund af det store lån, som købte dig den nye bil, den store drømmerejse, som ikke skulle have for lidt, eller bare når vi gerne vil forkæle os selv til hverdag, så er en presset økonomi ikke sjovt. Men fortvivl ej! I artiklen her vil du lære mere om din mulighed for at sælg guld i dag og hvordan det vil komme dig til gavn allerede imorgen!

Nem og hurtig adgang til penge

Ved at pantsætte dit guld, får du adgang til en hurtig udbetaling af penge. Fra du vælger at pantsætte dit guld går der én dag før pengene er på din konto – klar til at blive brugt til hvad end du har lyst til. Du skal derfor ikke bekymre dig om lang ventetid og usikkerhed omkring en udbetaling. Vurderingen af dit guld bliver foretaget med det samme, således du hurtigt ved hvad beløb, det drejer sig om, og fra du derefter vælger at sige ja, går udbetalinen igang med det samme.

Guld i alle afskygninger

Når det kommer til det guld, som du vil pantsætte, skal du bare slå dig løs. Om du vil gå i gemmerne og finde de gamle guldsmykker frem eller blot er blevet træt af at bære det samme guldarmbånd igen og igen, så kan du gøre som du vil. Der er ingen krav på hvilken form for guld, der kan pantsættes: Så længe produktet er af ægte guld, vil det blive godtaget, uanset form og størrelse. 

Guld til en god pris

Udover at pantsætning af dit guld er en nem og hurtig adgang til penge, og at du kan pantsætte guld i alle afskygninger, så får du også en god pris på dit guld! Vi er konkurrence stærke på prisen på guld, og selvom vi følger raterne for guld priser, så holder vi os altid på den konkurrence stærke side af prissætningen. Du kan derfor roligt vælge at pantsætte dit guld hos os, da vi har garanti for en god pris på dit guld. Og et lille tip: Skulle du vælge at ville pantsætte dit guld, og tilbuddet på din pantsætning ikke er tilfredsstillende, så kan du altid overveje at komme tilbage nogle dage senere. Måske har raterne på guld priserne ændret sig, hvilket kan vise sig at komme til din økonomiske fordel. 

Du vet ikke til imorgen – find dit guld frem fra gemmerne og vær ovenpå økonomisk igen imorgen! 

Se pantsat.dk her