Her kan du blive klogere på Quicklån

Quicklån

Et Quicklån er en type af lån, som giver dig muligheden for, at få pengene ind på kontoen nemt og hurtigt. Hvilket i den grad er en fordel, hvis det er noget der haster og hvis du har fået en uventet regning stukket ind ad døren.

Med et Quicklån er det ofte sådan, at man ikke behøver at dokumentere hvad man ønsker at bruge pengene til. Dette betyder med andre ord også, at du kan bruge dem til forbrug, betale regninger eller noget helt 3. uden nogle stiller spørgsmål eller vil have beviser.

For mange mennesker kan det godt være ydmygende, at skulle retfærdiggøre sit forbrug og ens økonomiske status over for en fremmed, som du jo er tvunget til hos en bank. Denne forfærdelige proces slipper du altså for, hvis du vælger at ansøge om et Quicklån.

Krav

Man skal dog være opmærksom på, at et Quicklån også har nogle enkelte krav man skal tage højde for. Selvom de samlignet med et banklåns krav ikke er så voldsomme, så eksisterer de stadig.

For det første skal man være fyldt 18 år ifølge loven. Men nogle udbydere har rent faktisk en yderligere aldersgrænse på 23 år. Idéen med denne ekstra aldersgrænse er, at udbyderne vil være sikre på, at man er gammel samt ansvali nok til at kunne håndtere denne pludselige økonomiske stigning. Man skal være opmærksom på, hvad det reelt indebærer at låne penge og at man skal være i stand til, at betale af på lånet.

Man skal også være i besidelse af et NemID. Dette er fordi man skal bruge det til, at registrere sig. De fleste i Danmark har dog et NemID, så det er ikke fordi dette krav er et stort problem.

Som sagt er mange låneudbydere påpasselige med at udstøde lån til for unge mennesker, men når først du er kommet et godt stykke op i tyverne, stiger ens chancer gevaldigt. Dine odds er tilmed betydeligt bedre end for folk på 50. Grunden til dette er egentlig meget enkel. Udbyderne ønsker naturligvis, at de har en garanti for, at de får deres penge tilbage. Med ældre kunder er der desværre en større mulighed for, at de ikke kommer til at leve længe nok. 

Nogle udbydere kræver ligeledes, at man skal have en fast indkomst. Her er der naturligvis endnu engang tale om, at de vil være garanteret at få deres penge tilbage. Hvis du ikke er i stand til at betale lånet tilbage, kommer det til at være skidt for dem.